Behandlinger

Dybdemassage

Jeg tager godt fat! Jeg arbejder med de dybere muskellag og bindevæv. Led mobiliseres og gennemstrømningen af vævet øges, hvilket fører til, at ophobede affaldsstoffer føres bort og forlader kroppen. Når dette sker, kan vævet slappe af, og spændinger og smerter lindres og minimeres. 

Gør det ondt?

Måske lidt. Der er forkellige former for smerteoplevelse. Det er ingen kunst at få det til at gøre ondt, men det ville være meningsløst. Hvis du opfatter en del af behandlingen som ubehageligt smertefuld, finder vi sammen et niveau, som du synes er ok.

Ved behandling vil du måske tænke: "Det der gør faktisk ondt, men bliv bare ved". Det er en meningsfuld smerte, der kun opstår, når den ubevidste del af dit system stoler på min korrekte behandling af din udfordring. Denne smerte er forbundet med heling og velvære, - min vigtigste opgave er at vinde din krops (og din hjernes) tillid. Oplevelsen af ubehag vil oftest minimeres fra gang til gang, da din krop vænner sig til at få massage og vil slappe mere og mere af.  

Afspændende massage

En behagelig massage med fokus på velvære. Jeg vil udfordre dig mindre end i dybdemassage, men du vil stadig få en behandling, der virker på flere niveauer. Velvære, og det at føle sig levende i sin egen krop, er vigtige behov, og begge vil kunne opnås ved denne behandlingsform. Behandlingen vil derfor også have en terapeutisk virkning.

Shiatsu

Shiatsu har den japanske klarhed, ro og præcision, som nervesystemet kan overskue og have tillid til. Derfor fører Shiatsu til dyb afspænding og en behagelig fornemmelse af at "drive" ind og ud af vågen bevidsthed. Kropsvævet åbner sig og tillader mig at give en dybere behandling, så du får det bedre.

Shiatsu kan bruges til de samme spændinger og udfordringer som massage og er derudover særligt egnet til lændesmerter, spændingshovedpine, piskesmæld og stress. Er du sensitiv og bliver let overstimuleret, er shiatsu ideelt. Ligeså hvis du er nysgerrig på at lære nye ting om dig selv. Shiatsu er en meditativ oplevelse, der kan give selvforståelse og klarhed i forhold til din sundhed og de valg, du træffer i livet.

Shiatsu foregår fuldt påklædt på en blød futon (blød madras) på gulvet. Medbring gerne løstsiddende tøj og strømper.